Масовна тепачка изби во турскиот парламент – Не се знае кој по кого тепа! (ВИДЕО)

Голема тепачка изби во турскиот парламент помегу валеачката и најголемата опозициска партија во моментот.Тепачката се случи во ек на вжештена

Read more
RSS
Twitter