[ВИДЕО] – Лозановски, кратко и јасно: „Тоа е Македонија, а не со додатокот што го кажа предмалку“ – им ја затвори устата

Влатко Лозановски кој на синоќешните регионални награди доби награда за најдобра поп фолк песна за нумерата „Мајко“. Откако водителот го

Read more
RSS
Twitter