КОРОНА ВИРУС: Ќе ги затвори ли границите Македонија на своите иселеници во Италија

Информациите добиени од македонскиот Генерален конзулат во Венеција – Италија, кои ги соопшти Министерството за надворешни работи, истакнуваат дека до

Read more
RSS
Twitter