СОЛЗИ РАДОСНИЦИ: 51 годишна сурогат-мајка од Битола, на својата ќерка и роди близнаци

Највозрасната сурогат-мајка во земјата, на 51 година на свет донесе близнаци. Таа се породи во болницата „Плодност“ во Битола-известува tera.mk . Необичната

Read more
RSS
Twitter