Милијардер од Јапонија бара сопатничка за патување до Месечината

Јапонскиот милијардер Јусаку Маецава бара животна сопатничка која би одела со него на вселенското патување до Месечината. Овој 44-годишен Јапонец

Read more
RSS
Twitter