ВИДЕО: Богатите деца од Балканот трошат илјадници евра без срам за една вечер во дискотека

Богатите деца од балканот, ги триошат парите на своите родители на многу лош начин. Покрај тоа што пијат алкохол, чија

Read more
RSS
Twitter