Уништена црквата „Свети Ѓорѓи“ од страна на мигрантите (видео+фото)

Откако поминале околу стотина мигранти, жителите на грчкиот остров Лезбос останаа запрепастени од глетката која ја видоа во православната црква

Read more

Ценовникот на Православната црква во Македонија е најскап!

Зошто православните верници во Македонија се изложени на најголеми трошоци кога станува збор за венчавка, погреб, крштевка или слава? Според

Read more
RSS
Twitter