Хит на денот: 82-годишен пензионер со легендарна препорака за здравјето ќе ве расположи и насмее до солзи

Пензионер стана интернет сензација на Балканот откако со страст одговори пред камери на прашање за сезонскиот грип. Пораката на 82-годишниот

Read more
RSS
Twitter