ЗА ЖАЛЕЊЕ СЕ: Текстилните газди ќе се иceлат ако се зголеми минималната плата

„Во делот на најавите за понатамошно зголемување на минималната плата … тоа на крајот на денот нема да им наштети

Read more
RSS
Twitter