30 прашања, 30 одговори – Не Оливер Спасовски, туку Александар од “Кузман”

Откако некои од министирте, како Оливер Спасовски снимија ПР видеа, во кои одговараат на 30 кратки прашања, Радио МОФ  изработи

Read more
RSS
Twitter