Германија планира да ги остави затворени границите за “третите” земји до 31 август, во кои спаѓаме и ние

Забрана за влез до 31 август за земији кои не се дел од Европската Унија, е нова неофицијална одлука на

Read more

Пишуваме историја – „Медена земја“ со две номинации за „Оскар“

„Медена Земја“   филмот на режисерите Љубомир Стефанов и Тамара Котевска e номиниран во две категории на престижните награди „Оскар“.

Read more
RSS
Twitter