Боки 13: Не сум за дијазепам, имам рак на желудникот, итно морам да бидам опериран!

Додека обвинителството ги презентираше фискалните сметки од Милано како докази за луксузот, Бојан Јовановски откри дека му дијагностицирале рак на

Read more
RSS
Twitter