ГОСТИВАР СЕ ГУШИ! – Измерени СМРТОНОСНИ 983 µg/m3 ПМ10 честички

Во алармантна црвена боја утринава се обоени мерните станици кои го мерат загадување во Македонија. Но, посебно загрижувачка денеска е

Read more
RSS
Twitter