Закажана лидерска средба: Какво влијание ќе има коронавирусот врз изборната кампања за претстојните парламентарни избори

Лидерите на политичките партии во Македонија закажаа заедничка средба за утре на која заедно со премиерот Оливер Спасовски ќе дискутираат

Read more
RSS
Twitter