Ќе се обложуваме ли на Атиџе и „Медена Земја“? – Кладилниците ги објавија котите

Регионаланата обложувалница „Моцарт“ ги објави квотите за овогодинешниот Оскар, а според бројките македонскиот „Медена Земја“ скоро без шанси да ја

Read more
RSS
Twitter