[ВИДЕО] – Продавачка НОКАУТИРАШЕ полицајка во Србија, колку години затвор и се предвидуваат доколку ја осудат?

Продавачката која пред неколку дена во Србија на пазар удри комунална полицајка би можела да заврши зад решетки и таму

Read more
RSS
Twitter