Поврат на ДДВ само за ВОЗРАСНИ! – Фискална сметка која морате да ја видите

Кога започна скенирањето на фискалните сметки, поголем дел од граѓаните ја исмеваа оваа мерка на Владата, но тркалото на крај

Read more
RSS
Twitter