Ви ги гледаат необлечените жени и децата, екранот е исклучен, но мобилниот работи – Откритие на Сноуден

Се крие во Москва откако избега од САД. Во последните неколку денови, по долг период даде интервју за светските медиуми,

Read more
RSS
Twitter