ВИДЕО: Тепачки во маркетите во Италија за последниот продукт кој останал на рафтовите

По појавата на опасниот Корона вирус во Италија, жителите на Апенинскиот Полуостров се во паника. Корисници на социјалната мрежа Твитер

Read more
RSS
Twitter