ВНИМАВАЈТЕ: Вечерва на овој патен правец повторно има голем одрон кој предизвикува потешкотии во сообраќајот

– Одрони на патниот правец Делчево – Македонска Каменица предизвикуваат потешкотии во сообраќајот. Возачи посочуваат дека одроните се најизразени на

Read more
RSS
Twitter