Уништена црквата „Свети Ѓорѓи“ од страна на мигрантите (видео+фото)

Откако поминале околу стотина мигранти, жителите на грчкиот остров Лезбос останаа запрепастени од глетката која ја видоа во православната црква

Read more
RSS
Twitter