Германија планира да ги остави затворени границите за “третите” земји до 31 август, во кои спаѓаме и ние

Забрана за влез до 31 август за земији кои не се дел од Европската Унија, е нова неофицијална одлука на

Read more

Се огласи Пендаровски, истакна дека најдобро се справуваме во регионот и пред влез во вилата на новинарите им ја мереа температурата

Претседателот Стево Пендаровски имаше свое обраќање во претседателската вилата на Водно во врска со вирусот кој е главна тема не

Read more

Имало заболен од коронависус заедно со лекарите од Македонија кои биле на конгрес во Шпанија

Лекари од Македонија биле во на конгрес каде лице заразено било заразено од коронавирус. Поточно двајца лекари кои патувале во

Read more
RSS
Twitter