Овој македонски бизнисмен си купи 6.413 акции во “Комерцијална банка”

Компанијата на Ванчо Чифлиганец во Комерцијална банка се стекна со 6.413 обични акции. Оваа информација ја дознаваме од соопштението кое

Read more
RSS
Twitter