Еве кој е увозник на бананите во кои е пронајден кокаинот во Крушопек

Бананите во Македонија биле увезени од страна на компанијата Ванекс од Крушопек. Бананите биле натоварени на мексиканското пристаниште Веракруз. За

Read more

Крушопек како Колумбија – 1.3 тони кокаин требало да завршат во Македонија

Повеќе од 1.3 тони кокаин со потекло од Колумбија за кој вечерва се спроведуваше голема полициска акција во соработка со

Read more
RSS
Twitter