Се огласи Пендаровски, истакна дека најдобро се справуваме во регионот и пред влез во вилата на новинарите им ја мереа температурата

Претседателот Стево Пендаровски имаше свое обраќање во претседателската вилата на Водно во врска со вирусот кој е главна тема не

Read more

Ова се сите забрани кои ги донесе Владата, кои мораме да ги почитуваме!

Владата донесе Одлука за мерки за спречување на внесување и ширење на Коронавирус COVID-19, се наредуваат следниве мерки: 1) Се

Read more

БРАВО! Самоиницијативно дел од сопствениците на кафичи во Дебар ставаат клуч на своите локали

Се со цел да се спречи ширење на актуелниот коронаврусот, поголемиот дел од сопстевниците на кафичи во Дебар одлучија од

Read more
RSS
Twitter