(ВИДЕО) Од човечки органи, до необработен медицински отпад – Завршувале во Дрисла

Градоначалникот Шилегов и главниот инспектор на Град Скопје, Мирослав Богдановски, денеска, обелоденија скандал со ужасна содржина која треба да го

Read more
RSS
Twitter