КАКОВ КРАЈ: Шарапова не успеа да се надмине, и стави крај на својата кариера

„Њујорк тајмс“ објави дека руската тенисерка Марија Шарапова ја заврши кариерата. На ваков чекор Марија се решила поради зачестените повреди

Read more
RSS
Twitter