РЕКЕТ: На тапет снимките на Орце Камчев!

Судењето за случајот „Рекет“ треба да продолжи денес со презентирање на снимките од сведокот Орце Камчев, откако на минатото рочиште

Read more

Пасошот на Камчев како на јавно наддавање – Која е крајната сума по која ќе го откупи?

Адвокатот Антонио Апостолски, образложувајќи ја жалбата, рече дека судот претходно му определил времена исправа за патување и обвинетиот неколку пати

Read more
RSS
Twitter