Ахмети: Ја одбив понудата да ја поделам Македонија [ВИДЕО]

Во минатото на лидерот на ДУИ, Али Ахмети му била понудена делба на Македонија. Тој истакнува во интервјуто за “ABC

Read more
RSS
Twitter