АЛИ АХМЕТИ – Ниту една друга варијанта нема да биде прифатена од страна на ДУИ

Али Ахмети, претседателот на Демократската Унија на Албанците, по средба со преставниците на Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија, изјави дека

Read more

ВМРО-ДПМНЕ ја напуштија средбата на работните групи за законот за Јавно обвинителство во Собранието

Откако министерката за правда, Рената Десковска го одбила барањето на ВМРО-ДПМНЕ во следните половина час да го повика државниот јавен

Read more

Дали ќе најдат заедничко решение Заев и Мицковски?

Зоран Заев истакна дека е спремен за средба со Христијан Мицковски, во врска со изнаоѓање решение поврзано со Законот за

Read more
RSS
Twitter