ЗАТВОРЕНИЦИТЕ ПОЛУДЕЛЕ ПО НЕА – Дара Бубамара “завршила” во затвор!

Српската позната пејачка Дара Бубамара е сон за поголем дел од машката популација на балканот. Некои ја сакаат повеќе некои

Read more
RSS
Twitter