Закажана лидерска средба: Какво влијание ќе има коронавирусот врз изборната кампања за претстојните парламентарни избори

Лидерите на политичките партии во Македонија закажаа заедничка средба за утре на која заедно со премиерот Оливер Спасовски ќе дискутираат

Read more

АЛИ АХМЕТИ – Ниту една друга варијанта нема да биде прифатена од страна на ДУИ

Али Ахмети, претседателот на Демократската Унија на Албанците, по средба со преставниците на Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија, изјави дека

Read more

Ахмети: Ја одбив понудата да ја поделам Македонија [ВИДЕО]

Во минатото на лидерот на ДУИ, Али Ахмети му била понудена делба на Македонија. Тој истакнува во интервјуто за “ABC

Read more
RSS
Twitter