Пишуваме историја – „Медена земја“ со две номинации за „Оскар“

„Медена Земја“   филмот на режисерите Љубомир Стефанов и Тамара Котевска e номиниран во две категории на престижните награди „Оскар“.

Read more
RSS
Twitter