Имало заболен од коронависус заедно со лекарите од Македонија кои биле на конгрес во Шпанија

Лекари од Македонија биле во на конгрес каде лице заразено било заразено од коронавирус. Поточно двајца лекари кои патувале во

Read more
RSS
Twitter