Момци опседнати сте со големината на вашиот “АЛАТ”? – Ова мора да го знаете!

Нарушување на перцепцијата на големината на половиот орган кај мажите е наречена пенилна дисморфија. Просечната должина на пенисот во ерекција

Read more
RSS
Twitter