Германија планира да ги остави затворени границите за “третите” земји до 31 август, во кои спаѓаме и ние

Забрана за влез до 31 август за земији кои не се дел од Европската Унија, е нова неофицијална одлука на

Read more

ЗАЕВ: “Во Германија е досадно” – сподели стратегија за враќање на иселените

Доколку сме патриоти, мораме да и помогнеме на државата, повикува лидерот на СДСМ – Зоран Заев, во интервју за ТВ Здравкин,

Read more
RSS
Twitter