Сеуште не започнале, “мерките” против загадувањето завршуваат на пладне!

Од Град Скопје, ги известува граѓаните дека денеска од 12 часот се укинуваат вонредните мерки меѓу кои сe и бесплатниот

Read more

ГОСТИВАР СЕ ГУШИ! – Измерени СМРТОНОСНИ 983 µg/m3 ПМ10 честички

Во алармантна црвена боја утринава се обоени мерните станици кои го мерат загадување во Македонија. Но, посебно загрижувачка денеска е

Read more

Аерозагадувањето се намалува, која е најзагадена општина во земјава

Во прилог најзагадените општини во земјава во моментот: Утринава мерните станици ширум земјата покажуваат дека загаденоста на воздухот во земјава

Read more
RSS
Twitter