МОМЧЕТО ШТО ГО ФАТИ КРСТОТ ВО ДЕЛЧЕВО НАГРАДАТА ЈА ДОНИРАШЕ НА СЕМЕЈСТВО – Хуманоста пред се! [ВИДЕО]

Дека хуманоста е одраз на големите луѓе денес се докажа уште еднаш со хуманиот гест на среќниот фаќач на крстото

Read more
RSS
Twitter