Загинаа единаесет припадници на воздухопловната бригада на АРМ – Одбележување 12 години од несреќата кај Блаце

Денеска се одбележуваат дванаесет години од хеликоптерската несреќа, кај село Блаце, Катлановско, во која загинаа единаесет припадници на воздухопловната бригада

Read more
RSS
Twitter