“ЗАГИНА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА Р.МАКЕДОНИЈА” – Одекнуваше секаде – Шеснаесет години се сеќаваме на трагичната смрт на претседателот Борис Трајковски

Министерот за дијаспора Едмонд Адеми ќе биде предводник на делегацијата на Владата за одбележувањето на16 годишнината од смртта на претседателот

Read more
RSS
Twitter