Се насмеавте ли денес? – Бебе „умира од смеење“ додека таткото го забавува – Морате да слушнете!

Таткото Сандо Реапа Луис на Фејсбук објавил видео од него и својата ќеркичка која хистерично се смее додека тој имитира

Read more
RSS
Twitter