Еве кој е увозник на бананите во кои е пронајден кокаинот во Крушопек

Бананите во Македонија биле увезени од страна на компанијата Ванекс од Крушопек. Бананите биле натоварени на мексиканското пристаниште Веракруз. За

Read more
RSS
Twitter