ПРЕГОЛЕМА ЕМОЦИЈА: Либеро Бенд и придружен вокал Антонија Гиговска – “Слушаш ли”

Прекрасна обработка на една од најубавите песни на нашиот Тоше Проески, насловена како “Слушаш ли”, препеана од страна на моментално

Read more
RSS
Twitter