Верижен судир на автопатот Велес – Скопје, сообраќајот во прекин

Од АМСМ информира дека на автопатот Велес-Скопје, кај местото викано Кула, се случила сообраќајна несреќа помеѓу повеќе возила и автопатот

Read more
RSS
Twitter