Реприза на вчерашната сообраќајка, денес верижен судир во обратна насока на автопатот Скопје – Велес

Реприза на верижниот судир кој вчера се случи на автопатот Велес-Скопје, денес во обратен правец се случи уште поголема катастрофа..

Read more
RSS
Twitter