АПОКАЛИПТИЧНА песочна бура во Австралија “брише” се пред себе [ВИДЕО]

Снимките се направени во неколку градови во областа Нов Јужен Велс. Песочна бура се приближува кон неколку австралиски градови, со

Read more
RSS
Twitter