ВИДЕО ПОЛНО ЕМОЦИИ: Македонката која го победи Ковид-19 на Клиниката во Скопје пее песна за медицинските лица и сите они кои се борат со вирусот во Македонија

Еден од 12-те пациенти кои се излечија во Македонија и го победија коронавирусот е Михаела Јаневска. По опоравувањето од коронавирусот

Read more

ВАЖНО: Сите оние кои беа,скијаа и уживаа на бикини покрај базените во Банско сами да се пријават на наделжните, во спротивно ќе следуваат санкции

Од моментот кога зимскиот скијачки центар Банско беше ставен во карантин поради коронавирусот, началникот на Регионалниот центар за гранични работи

Read more
RSS
Twitter