ХУМАНИТАРНА МИСИЈА: Никола се бори за награда, доколку победи со најголем број “лајкови” на фејсбук, наградата ќе ја донира!

Никола од Берово покренува иницијатива. Никола Чамовски учествува на натпревар за фотографии со тема „Најдобар европски град“ по повод 9-ти

Read more
RSS
Twitter