Отварање на границите, укинување на полицискиот час и отварање на угостителските објекти – препорача Комисија за заразни болести

Отворање на границите од 1ви јуни и укинување на полицискиот час, ова е препораката на Комисијата за заразни болести до

Read more
RSS
Twitter