ВИДЕО: Млади лица со автомобил лудуваат околу фонтаната на плоштадот во Скопје за време на полицискиот час

Сакајки да привлечат внимание група млади лица со автомобил стигнале до плоштадот во Скопје и околу фонтаната “дрифтале” и лудувале.

Read more
RSS
Twitter